Historie van M.Lammerts Kraanverhuur & Transport BV

Lammerts Kraanverhuur BV in Doetinchem is in 1972 door Martin Lammerts opgericht. De eerste kraan kocht hij van de Gelderse Tram Wegen: een 6- tons Gottwald met vakwerkgiek. Lammerts bewees in korte tijd dat er in de regio's Achterhoek en Liemers grote behoefte bestond aan een kraanbedrijf. Al in 1975 was het machinepark uitgebreid naar vijf hijskranen met capaciteiten van 10 tot 55 ton.De bedrijfslocatie aan de Terborgseweg (voormalig Vasad terrein) werd te klein en daarom kocht Lammerts grond aan de Havenstraat op het Doetinchemse industrieterrein Verheulsweide. Daar werden een werkplaats , stalling en kantoren gebouwd. Van hieruit breide het bedrijf zich flink uit.In 1983 werd Martin Lammerts Transport BV opgericht en kwam er een DAF trekkercombinatie bij.

In het afgelopen decennium heeft Lammerts Kraanverhuur & Transport BV zich ontwikkeld tot specialist op gebied van (zwaar) horizontaal en verticaal transport met de nadruk op kraanwerk voor bouw,industrie en logistiek. De huidige kranenvloot telt kranen tot en met 400 ton en mobiele torenkranen tot 60 meter , naast de kranen trucks met autolaadkranen tot en met 110tm ,roterende verreikers , trekker-opleggercombinaties en heftrucks tot 13 ton..
Bij de M.Lammerts Kraanverhuur & Transport BV werken ervaren vakmensen die beschikken over alle benodigde diploma's en certificaten.
tms275
historie
© M. Lammerts Kraanverhuur en Transport b.v. | Webdesign & CMS: a&m impact